Καθυστερούν 10 προγράμματα 160.000 θέσεων προσωρινής απασχόλησης
Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκατ. ευρώ που αφορούν στη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης εντοπίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκατ. ευρώ που αφορούν στη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης εντοπίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσαν σήμερα στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως η προηγούμενη Κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση με 600 εκατ. ευρώ δέκα και πλέον προγραμμάτων για προσωρινή απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση και είσοδο στην αγορά εργασίας περίπου 160 χιλιάδων ανέργων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.
Οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ερωτούν τον υπουργό Εργασίας πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή και σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το κάθε ένα ξεχωριστά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
