Καθυστερούν 10 προγράμματα 160.000 θέσεων προσωρινής απασχόλησης
Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκατ. ευρώ που αφορούν στη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης εντοπίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Καθυστερήσεις στην υλοποίηση προγραμμάτων εγκεκριμένης χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ ύψους 600 εκατ. ευρώ που αφορούν στη δημιουργία 160.000 νέων θέσεων απασχόλησης εντοπίζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσαν σήμερα στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως η προηγούμενη Κυβέρνηση διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση με 600 εκατ. ευρώ δέκα και πλέον προγραμμάτων για προσωρινή απασχόληση, επαγγελματική κατάρτιση και είσοδο στην αγορά εργασίας περίπου 160 χιλιάδων ανέργων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.
Οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Κεγκέρογλου, επισημαίνοντας τη μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών, ερωτούν τον υπουργό Εργασίας πού οφείλεται η καθυστέρηση αυτή και σε ποιο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το κάθε ένα ξεχωριστά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν – Τι θέλει να πετύχει;
- Μισές εξηγήσεις από Μαρινάκη στη Βουλή για το Athens Alitheia Forum
- Φάμελλος: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο των Τραμπ – Νετανιάχου

