Ασφαλισμένοι ήρθαν στα χέρια στο ΙΚΑ Παγκρατίου
Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε, για να ηρεμήσει η κατάσταση στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όπου οι ασφαλισμένοι ήρθαν στα χέρια περιμένοντας ατελειώτες ώρες στην ουρά, για να θεωρήσουν τα βιβλιάριά τους.
Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε, για να ηρεμήσει η κατάσταση στο ΙΚΑ Παγκρατίου, όπου οι ασφαλισμένοι ήρθαν στα χέρια περιμένοντας ατελειώτες ώρες στην ουρά, για να θεωρήσουν τα βιβλιάριά τους.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται εικόνες ντροπής σε πολλά υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπου οι ασφαλισμένοι περιμένουν από τα ξημερώματα για να εξυπηρετηθούν.
Στο Παγκράτι η ένταση ξεκίνησε όταν δεκάδες ασφαλισμένοι προσπάθησαν να πάρουν νούμερο προτεραιότητας.
Όμως κάποιοι ασφαλισμένοι είχαν φτιάξει δικές τους λίστες προτεραιότητας από το προηγούμενο βράδυ, με αποτελέσμα το πρωί να προκληθεί αλαλούμ.
Μάλιστα κάποιοι έσπασαν το μηχάνημα με τα νούμερα και ήρθαν και στα χέρια. Τότε, οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.
Το ΙΚΑ με ανακοίνωσή του έχει ενημερώσει τους ασφαλισμένους ότι δεν είναι απαραίτητη η προσέλευση στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Συμφωνία Καναδά – Κίνας στους δασμούς – συνεργασία στις επενδύσεις
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China
- Η Επιτροπή των Νόμπελ απαντά στη Ματσάδο: Το Βραβείο και ο βραβευθείς δεν χωρίζονται
