Στη δημοσιότητα άγνωστη βιογραφία της Μάρλεν Ντίτριχ
Μια νέα, αδημοσίευτη μέχρι πρότινος βιογραφία της Μάρλεν Ντίτριχ βλέπει το φως της δημοσιότητας 23 χρόνια μετά τον θάνατο της γερμανίδας σταρ στο Παρίσι το 1992. Το υλικό της βιογραφίας με τίτλο «Μάρλεν: Η εικόνα μιας διάσημης συντρόφου» ανακαλύφθηκε πρώτη φορά το 1984, ωστόσο αποφασίστηκε να μην δημοσιευθεί τουλάχιστον μέχρι τον θάνατό της.
Μια νέα, αδημοσίευτη μέχρι πρότινος βιογραφία της Μάρλεν Ντίτριχ βλέπει το φως της δημοσιότητας 23 χρόνια μετά τον θάνατο της γερμανίδας σταρ στο Παρίσι το 1992.
Την αποκάλυψη για την ύπαρξή της έκανε ο Ούλριχ Βάιντσιρλ, πρώην συνεργάτης της εφημερίδας Die Welt και βιογράφος του συγγραφέα Αλφρεντ Πόλγκαρ, όπως αναφέρουν Τα Νέα.
Άνθρωπος από το στενό φιλικό περιβάλλον της Ντίτριχ και διάσημος κριτικός θεάτρου των εφημερίδων Weltbuhne και Tage-Βuch, ο Πόλγκαρ κρατούσε σημειώσεις για τη ζωή της ηθοποιού – με τη σύμφωνη γνώμη της – προκειμένου μελλοντικά να κυκλοφορήσει μια βιογραφία της.
Αυτά συνέβησαν από το 1933 έως το 1938, οπότε ως Εβραίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Βερολίνο και να γυρίσει στην πατρίδα του, τη Βιέννη.
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Βάιντσιρλ, το υλικό της βιογραφίας με τίτλο «Μάρλεν: Η εικόνα μιας διάσημης συντρόφου» ανακαλύφθηκε πρώτη φορά το 1984.
Ωστόσο, ο δημοσιογράφος μαζί με τον γερμανό κριτικό λογοτεχνίας Μαρσέλ Ράιχ – Ρανίτσκι αποφάσισαν να μη δημοσιευθεί τουλάχιστον μέχρι τον θάνατο της Ντίτριχ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίγιο: Οπλισμένος άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Μπάμπης Κωστούλας: Η τρομερή στατιστική στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός (pics, vid)
- Πρόβλημα στο FIR λόγω τεχνικού προβλήματος – Αδύνατες προσγειώσεις και απογειώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια
- Κορινθία: Νεκρός οδηγός έπειτα από σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος
- Ο Π. Μαρινάκης επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για τη Βενεζουέλα – «Πιστός στον γκεμπελισμό», απαντά το ΠΑΣΟΚ
- «Απόλυτος κυρίαρχος»: Αποθεώθηκε από τον πορτογαλικό Τύπο ο Παυλίδης (vids, pic)






