Χάρη σε γκολ του Καρέλη στο 88′, ο Παναθηναϊκός βγήκε… στεγνός στα Πηγάδια (Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1) και πήρε προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Λεωφόρου, την επόμενη εβδομάδα.

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Τύρναβο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους κέρδισαν εύκολα (Τύρναβος – Ολυμπιακός 0-3) και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Με το ένα πόδι στη επόμενη φάση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πανηγύρισε το «διπλό» στα Χανιά (Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2).

Ισοπαλία στην Κέρκυρα απέσπασε η ΑΕΚ (Κέρκυρα – ΑΕΚ 1-1) και πλέον μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση στη ρεβάνς της Αθήνας.

Στη Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός μοιράστηκαν τα γκολ (Απόλλων – Λεβαδειακός 1-1) και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Αναβλήθηκε λόγω δυνατής βροχής το ματς Πανθρακικός – ΟΦΗ. Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του και τον 4ο διαιτητή, εξέτασαν τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσαν ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το ματς πρέπει να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη, την ίδια ώρα.

Live Blog Κύπελλο Ελλάδος φάση των «16»




Τα αποτελέσμστα:

Πανιώνιος-Βέροια 2-1

Πανθρακικός-ΟΦΗ αναβολή

ΑΟ Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1

Τύρναβος-Ολυμπιακός 0-3

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 1-1

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ