Ακρωτηρίασε τη γυναίκα του, επειδή ζήλευε, και μετά αυτοκτόνησε
Μία μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας από 10 έως 19 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Μαλαισίας έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τον ζηλόφθονα σύζυγό της, ο οποίος της...ακρωτηρίασε χέρια και πόδια.
Μία μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας από 10 έως 19 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Μαλαισίας έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τον ζηλόφθονα σύζυγό της, ο οποίος της…ακρωτηρίασε χέρια και πόδια.
Ο άνεργος δράστης, 47 ετών, στη συνέχεια κατάπιε δηλητήριο και απαγχονίστηκε, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Star.
Η γυναίκα εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, όπου ζούσε τα τελευταία 15 χρόνια, και μία φορά τον μήνα επισκεπτόταν την Μαλαισία για να δει τα παιδιά της.
Το βράδυ της Πέμπτης που η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι, ο σύζυγός της την κατηγόρησε ότι έχει δεσμό με κάποιον άνδρα στη Σιγκαπούρη, γεγονός που οδήγησε σε καβγά.
Τότε εκείνος της επιτέθηκε με μπαλτά και της έκοψε τα χέρια από τον καρπό και τα πόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός