Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός λόγω της επετείου…
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, οι δύο ομάδες δεν θα αγωνιστούν στις 17/11… «διότι το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την λήψη των μέτρων, προκειμένου οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν απρόσκοπα και σε ειρηνικό περιβάλλον».
Πλέον το παιχνίδι θα οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
