Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός λόγω της επετείου…
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Οι επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου οδήγησαν την Πολιτεία σε αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί ανήμερα της 41ης επετείου (17/11) στην Πυλαία, για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, οι δύο ομάδες δεν θα αγωνιστούν στις 17/11… «διότι το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας θα διατεθεί για την λήψη των μέτρων, προκειμένου οι τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν απρόσκοπα και σε ειρηνικό περιβάλλον».
Πλέον το παιχνίδι θα οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ σε άλλη ημερομηνία διεξαγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)




