Νωρίτερα θα τελειώσει την κοινωφελή εργασία ο Μπερλουσκόνι λόγω καλής διαγωγής
Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής». Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο (όπου παρέχει κοινωνικά ωφέλιμη εργασία) τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο.
Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής».
Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με εκπομπή του τηλεοπτικού του ομίλου Canale 5.
Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο, όπου εκτίει την ποινή του που έχει μετατραπεί σε κοινωφελή εργασία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο, όταν θα τελείωναν, κανονικά, οι δώδεκα μήνες της εναλλακτικής αυτής ποινής.
Σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός», μόλις -όπως ευελπιστεί- «η καταδίκη για φορολογική απάτη ακυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Ο Μπερλουσκόνι στις ίδιες δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του νόμου ο οποίος θα προσφέρει στα παιδιά των μεταναστών που φοιτούν σε ιταλικά σχολεία, το δικαίωμα να λάβουν την ιταλική υπηκοότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
