Νωρίτερα θα τελειώσει την κοινωφελή εργασία ο Μπερλουσκόνι λόγω καλής διαγωγής
Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής». Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο (όπου παρέχει κοινωνικά ωφέλιμη εργασία) τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο.
Η έκτιση της εναλλακτικής ποινής, από μέρους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε προγραμματισθεί αρχικά, λόγω «καλής διαγωγής».
Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με εκπομπή του τηλεοπτικού του ομίλου Canale 5.
Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, είναι πιθανό να σταματήσει να μεταβαίνει στο κέντρο στήριξης υπερηλίκων κοντά στο Μιλάνο, όπου εκτίει την ποινή του που έχει μετατραπεί σε κοινωφελή εργασία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αντί για τον Μάιο, όταν θα τελείωναν, κανονικά, οι δώδεκα μήνες της εναλλακτικής αυτής ποινής.
Σε σχέση με το πολιτικό του μέλλον, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «είναι βέβαιο ότι πρόκειται να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός», μόλις -όπως ευελπιστεί- «η καταδίκη για φορολογική απάτη ακυρωθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Ο Μπερλουσκόνι στις ίδιες δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του νόμου ο οποίος θα προσφέρει στα παιδιά των μεταναστών που φοιτούν σε ιταλικά σχολεία, το δικαίωμα να λάβουν την ιταλική υπηκοότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»

