Η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε το Αμερικάνικο Όπεν και το… γιόρτασε λίγο παραπάνω… Η Αμερικανίδα τενίστρια, δήλωσε… πολύ μεθυσμένη για να εμφανιστεί στην τηλεόραση όπου είχε κληθεί στο στούντιο για δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις, στις εκπομπές «Today» που προβάλλεται από το NBC και «Good Morning American» του ABC και έτσι ακύρωσε τις εμφανίσεις της.

Η 32χρονη αθλήτρια το γιόρτασε πίνοντας μερικά ποτήρια πάρα πάνω, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις τηλεοπτικές δεσμεύσεις της. Αποτέλεσμα;

Η Γουίλιαμς ακύρωσε τα πάντα, επειδή ήταν πολύ κουρασμένη, αφού το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης διασκέδασε ως το ξημέρωμα με τη φίλη αλλά αντίπαλό της στον τελικό της Νέας Υόρκης, Καρολίν Βοσνιάκι.

Οι δύο αθλήτριες συνδέονται με μεγάλη φιλία, ειδικά μετά το χωρισμό της Βοσνιάκι με τον πρωταθλητή του γκολφ Ρόρι ΜακΙλρόι. Οι δυό τους, μαζί με μια ομάδα περίπου τριάντα ατόμων, διασκέδασαν στο VIP δωμάτιο του εστιατορίου «Tao» στο Μανχάταν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» παρήγγειλαν πολλά μπουκάλια σαμπάνια και βότκα, ενώ ο χορός τους διήρκεσε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ