Ο Τζινόμπιλι έφτασε στο τέλος εποχής με την εθνική Αργεντινής
Το τέλος της διεθνούς καριέρας του με τη φανέλα της Αργεντινής προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Μανού Τζινόμπιλι. Ο 37χρονος γκαρντ θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9) καθώς οι Σπερς δεν του έδωσαν άδεια, λόγω του τραυματισμού του. «Μπορώ να πω με 98% σιγουριά πως δεν θα ξαναπαίξω με την εθνική. Αν έπαιζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα ήταν σίγουρα η τελευταία μου παρουσία με το εθνόσημο».
Το τέλος της διεθνούς καριέρας του με τη φανέλα της Αργεντινής προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Μανού Τζινόμπιλι.
Ο 37χρονος γκαρντ θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9) καθώς οι Σπερς δεν του έδωσαν άδεια, λόγω του τραυματισμού του. «Μπορώ να πω με 98% σιγουριά πως δεν θα ξαναπαίξω με την εθνική.
Αν έπαιζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα ήταν σίγουρα η τελευταία μου παρουσία με το εθνόσημο. Είναι δύσκολο να αποσυρθείς από αυτή την ομάδα,» εξήγησε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ, μέλος της χρυσής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας Αργεντινής το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και της χάλκινης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.
Το 2002, ο Τζινόμπιλι είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με την «αλμπισελέστε» σ’ εκείνον τον δραματικό τελικό του Μουντομπάσκετ της Ινδιανάπολης που κατέκτησε η Γιουγκοσλαβία, με διαιτητή της αναμέτρησης τον Έλληνα Νίκο Πιτσίλκα που πήρε πάνω του το τελευταίο κρίσιμο σφύριγμα που χάρισε τη νίκη στους Γιουγκοσλάβους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: «Το ΝΑΤΟ θα βρισκόταν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας χωρίς εμένα» – Έκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Το Ιράν απειλεί με τζιχάντ ΗΠΑ, Ισραήλ και τρεις ευρωπαϊκές χώρες εάν…
- LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»

