Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μποτία
Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλμπέρτο Μποτία για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αμυντικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σεβίλλη αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να ανακοινωθεί.
Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αλμπέρτο Μποτία για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Ο Ισπανός αμυντικός που ανήκει στη Σεβίλλη και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Έλτσε, αναμένεται να περάσει την Παρασκευή από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να ανακοινωθεί.
Τη μεταγραφή του 25χρονου κεντρικού αμυντικού είχε ήδη προαναγγείλει από το πρωί η Σεβίλλη με επίσημη ανακοίνωσή της.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μποτία είναι προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος τον έχει σε πολύ υψηλή εκτίμηση και πιστεύει πως μπορεί να γίνει ο αντικαταστάτης του Μανωλα στο -πολύ πιθανό- ενδεχόμενο αποχώρησης του έλληνα κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αν δεν κάνει και ο Τσίπρας τίποτα, τότε να σηκωθούμε να φύγουμε» – Πολίτες μιλούν στο in, στα γενέθλια της ΕΛΑΣ
- Κρήτη: Το Σάββατο η απολογία της 25χρονης μητέρας και του 27χρονου συντρόφου της για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ο Λανουά αποδοκιμάστηκε από όλες τις ομάδες και αυτό δεν αλλάζει
- Το άγνωστο γράμμα της Νταϊάνα δύο μήνες μετά τον γάμο της το 1981
- Τα sold out στο Καραϊσκάκη θα είναι… αμέτρητα
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πατησίων – Τρεις συλλήψεις μετά από καταδίωξη στον Κηφισό





