Στα χέρια ανταρτών φοιτητές στο Ραμάντι του Ιράκ
Μαχητές της οργάνωσης τζιχαντιστών «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ» κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και εργαζομένους, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της αστυνομίας. Ένοπλοι μπήκαν στο κτίριο και σκότωσαν τους φρουρούς, πρόσθεσε η ίδια πηγή. Σε εξέλιξη επιχείρηση των δυνάμεων ασφαλείας για την απελευθέρωση των ομήρων.
Μαχητές της οργάνωσης τζιχαντιστών «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ» κατέλαβαν το πανεπιστήμιο του Ραμάντι και συνέλαβαν ομήρους φοιτητές και εργαζομένους, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της αστυνομίας.
Ένοπλοι μπήκαν στο κτίριο και σκότωσαν τους φρουρούς, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
{{{ map }}}
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του πανεπιστημίου του Ραμάντι προκειμένου να απελευθερώσουν τους ομήρους.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πράκτορείου, στην επίθεση λαμβάνουν μέρος άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ο χώρος του Πανεπιστημίου έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Στη Μοσούλη μαίνονται οι μάχες αστυνομίας με τους τζιχαντιστές της συγκεκριμένης οργάνωσης με αποτέελσμα να σκοτωθούν 59 άνθρωποι.
«Τουλάχιστον 21 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και ενόπλους της οργάνωσης σε συνοικία της δυτικής Μοσούλης, ενώ 38 αντάρτες έχασαν τη ζωή τους σε μάχες σε άλλους τομείς της πόλης» δήλωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Το Ισραήλ σφυροκοπά Τεχεράνη και Λίβανο – Ένας νεκρός στο Μπαχρέιν από ιρανικά αντίποινα, εκρήξεις στο Κουβέιτ
- Η «κοινοτοπία του κακού» – Όταν ο πόλεμος γίνεται «κανονικότητα»
- Συνταγή: Παραδοσιακή πρασόσουπα
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής

