Κύκλωμα εκβιασμού στις φυλακές Κορυδαλλού ερευνά η Εισαγγελία
Έγγραφο - φωτιά, στο οποίο καταγγέλλονται απειλές και εκβιασμοί εναντίον κρατουμένου στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εστάλη πριν από περίπου έναν μήνα στην αρμόδια Εισαγγελία. Σύμφωνα με το Βήμα, το έγγραφο εστάλη από στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ξεκινήσει η σχετική έρευνα.
Έγγραφο – φωτιά, στο οποίο καταγγέλλονται απειλές και εκβιασμοί εναντίον κρατουμένου στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εστάλη πριν από περίπου έναν μήνα στην αρμόδια Εισαγγελία. Σύμφωνα με το Βήμα, το έγγραφο εστάλη από στέλεχος του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ξεκινήσει η σχετική έρευνα.
Στο έγγραφο κατονομάζεται ο κρατούμενος (το όνομά του στη διάθεση του «Βήματος»), ο οποίος απομακρύνθηκε από την πτέρυγα για λόγους ασφαλείας. Παράλληλα, τονίζεται ότι πρέπει να ερευνηθεί αν οι εκβιασμοί γίνονταν από άλλους συγκρατούμενους ή «συνεργάτες», οι οποίοι δρούσαν στον σκοτεινό κόσμο των κυκλωμάτων μέσα στον Κορυδαλλό.
Στη συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, εμφανίζεται ότι ζήτησε 20 εκατομμύρια ευρώ από τον απειλούμενο για να τον «προστατέψει» από τους κακούς της φυλακής. Όταν δεν ενέδωσε ο εκβιαζόμενος άρχισαν οι «ενέργειες» εντός και εκτός φυλακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 15χρονο που σκοτώθηκε όταν ανετράπη το Ι.Χ. που οδηγούσε φίλος του
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν η ξηρά τροφή που δίνουμε στον σκύλο μας είναι ποιοτική;
- Volley League: Ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο Μετς
- Βόλος: Μαθητής δημοτικού έβγαλε αυτοσχέδιο «σουγιά» και απείλησε άλλο παιδί στο προαύλιο του σχολείου
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Δίπλα από τον αδερφό της Κωνσταντίνο στο Τατόι η ταφή της
