Νεαροί ελέφαντες «το ρίχνουν έξω» και μεθούν σε πάρκο στη Ν.Αφρική
Ένα κοπάδι νεαρών ελεφάντων αποφάσισε... να το ρίξει έξω. Οι ελέφαντες που ζουν σε πάρκο της Νοτίου Αφρικής, άρχισαν να συμπεριφέρεται παράλογα. Η εξήγηση; Ήταν μεθυσμένοι.
Ένα κοπάδι νεαρών ελεφάντων αποφάσισε… να το ρίξει έξω. Οι ελέφαντες που ζουν σε πάρκο της Νοτίου Αφρικής, άρχισαν να συμπεριφέρεται παράλογα. Η εξήγηση; Ήταν μεθυσμένοι.
Ο Ρος Κούπερ, ένας από τους εργαζόμενους στο Εθνικό Πάρκο Σινγκίτα Κρούγκερ φωτογράφισε τους ελέφαντες να πέφτουν κάτω μεθυσμένοι, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες του φρούτου μαρούλα.
Οι νεαροί ελέφαντες σκόνταφταν και έπεφταν ζαλισμένοι πάνω στα αδέλφια τους. Φαίνεται πως οι ελέφαντες απόλαυσαν αρκετά… κοκτέιλ μαρούλα.
Το φρούτο, το οποίο πολλοί περιγράφουν ως γλυκό και δροσιστικό, θεωρείται ότι μεθάει τα μεγάλα θηλαστικά, όταν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ
- Προκριματικό τουρνουά World Cup: Στην 3η θέση η Ελλάδα – Το πανόραμα της διοργάνωσης
- LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ
- Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στο Ρέθυμνο
- Το blokecore πάει Μουντιάλ – Πώς η ποδοσφαιρική φανέλα πέρασε από το γήπεδο στις ντουλάπες
- Σπουδαίος Σίνερ: Πήρε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και επέστρεψε στο Νο.1 (2-0, vid)




