Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρώμη, Παρίσι ή Κωνσταντινούπολη;

Ρώμη, Παρίσι ή Κωνσταντινούπολη;

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: Panos Rekouniotis Το άλμπουμ από το γαμήλιο ταξίδι σας αποκτά ένα παραπάνω επαγγελματισμό. Μπορεί και τα selfies να έχουν τη χάρη τους αλλά η ματιά του ειδικού είναι αυτή που θα απαθανατίσει συγκλονιστικά καρέ του ταξιδιού σας. Η φωτογράφιση γάμου αλλάζει πλέον σκηνικό και μεταφέρεται στα σοκάκια και τις πλατείες ρομαντικών, ευρωπαϊκών […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: Panos Rekouniotis

Το άλμπουμ από το γαμήλιο ταξίδι σας αποκτά ένα παραπάνω επαγγελματισμό. Μπορεί και τα selfies να έχουν τη χάρη τους αλλά η ματιά του ειδικού είναι αυτή που θα απαθανατίσει συγκλονιστικά καρέ του ταξιδιού σας.
Η φωτογράφιση γάμου αλλάζει πλέον σκηνικό και μεταφέρεται στα σοκάκια και τις πλατείες ρομαντικών, ευρωπαϊκών προορισμών, εκεί που εσείς έχετε επιλέξει να περάσετε το μήνα του μέλιτος σας.
Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί, επτά στα δέκα ζευγάρια ξαναφορούν με χαρά και ενθουσιασμού τα γαμήλια τους για μια φωτογράφιση χωρίς να υπάρχει πίεση χρόνου αλλά και για να απαλλάξουν τους καλεσμένους από τη γνωστή πολύωρη αναμονή μέχρι το ζευγάρι να τελειώσει το shooting του. Τώρα, σίγουρα πολλά από αυτά θα επιλέξουν να ταξιδέψουν και στην Ευρώπη παρέα με το φωτογράφο τους για μια ολιγόωρη φωτογράφιση στις πιο γραφικές και χαρακτηριστικές γωνιές της πόλης.
Χαρίστε, λοιπόν, στο φωτογράφιση του γάμου σας ευρωπαϊκό αέρα και γίνετε λαμπεροί πρωταγωνιστές στα πιο ιδιαίτερα φωτογραφικά καρέ και ευφάνταστα video clips.

gamos.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024