Απαγορεύεται να ταΐσεις αρκουδάκι πάντα, εκτός και αν είσαι η Μισέλ Ομπάμα
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έτυχε ενός σπάνιου προνομίου, καθώς τής επετράπη να ταΐσει αρκουδάκι πάντα σε προστατευόμενη περιοχή της νοτιο-δυτικής Κίνας, παρά τις επιγραφές που απαγορεύουν ρητώς το τάισμα των ζώων. Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της Μισέλ Ομπάμα στην Κίνα.
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έτυχε ενός σπάνιου προνομίου, καθώς τής επετράπη να ταΐσει αρκουδάκι πάντα σε προστατευόμενη περιοχή της νοτιο-δυτικής Κίνας, παρά τις επιγραφές που απαγορεύουν ρητώς το τάισμα των ζώων.
Η Μισέλ Ομπάμα, οι κόρες της Σάσα και Μάλια και η μητέρα της φωτογραφήθηκαν την ώρα που πρόσφεραν σε ένα πάντα κομμάτια μήλου που ήταν στερεωμένα στο άκρο μιας μακριάς ράβδου από μπαμπού.
Πάνω στον φράκτη υπήρχε πινακίδα που απαγορεύει ρητώς το τάισμα των πάντα, ένα είδος που απειλείται από εξαφάνιση και έγινε το σύμβολο της Κίνας και φορέας για το Πεκίνο της «διπλωματίας των πάντα».
Παράλληλα, η Μισέλ γευμάτισε σε ένα θιβετιανό εστιατόριο, όπου παράγγειλε σούπα με κρέας από γιακ.
Η Ομπάμα και η οικογένειά της αναμένεται να ολοκληρώσουν το 7ήμερο ταξίδι τους στην Κίνα, μια επίσκεψη που είχε στόχο να διαλύσει τη δυσπιστία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις μεταξύ των πρώτων παγκόσμιων δυνάμεων.
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και ο αμερικανός ομόλογός του Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκαν τη Δευτέρα στο περιθώριο συνόδου κορυφής στη Χάγη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με την… πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ: Οι ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης μετά την 3άρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ηλεκτροκίνηση και στα πλοία; Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών ποντάρει στη μετάβαση
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια



