«Ημέρα χωρίς παντελόνια» για τους επιβάτες του μετρό
Σακάκι με γραβάτα από τη μέση και πάνω, μποξεράκι με καρδούλες από τη μέση και κάτω. Χιλιάδες επιβάτες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν την Κυριακή στην καθιερωμένη πλέον «Ημέρα χωρίς παντελόνια», ένα είδος μαζικής φάρσας που γιορτάστηκε φέτος σε 60 πόλεις.
Σακάκι με γραβάτα από τη μέση και πάνω, μποξεράκι με καρδούλες από τη μέση και κάτω. Χιλιάδες επιβάτες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν την Κυριακή στην καθιερωμένη πλέον «Ημέρα χωρίς παντελόνια», ένα είδος μαζικής φάρσας που γιορτάστηκε φέτος σε 60 πόλεις.
Την ιδέα για τη διοργάνωση είχε η νεοϋορκέζικη καλλιτεχνική ομάδα Improv Everywhere, ειδικευμένη στους αυτοσχεδιασμούς και τις φάρσες, η οποία ζήτησε από τους επιβάτες να φορέσουν μόνο τα εσώρουχα από τη μέση και κάτω και να ακολουθήσουν την καθημερινή τους διαδρομή σαν να μην τρέχει τίποτα.Η 12η Ιανουαρίου ήταν μια καλή μέρα, καθώς το γυμνό δέρμα των ποδιών φαίνεται ακόμα πιο παράξενο στο χειμωνιάτικο κρύο.
Σύμφωνα με τους Improv Everywhere, η φετινή Ημέρα χωρίς Παντελόνια είχε συντονιστές σε 60 πόλεις.
Αντιδράσεις αναφέρθηκαν μόνο στο Βέλγιο, όπου ομάδα μουσουλμάνων διαμαρτυρήθηκε για το γδύσιμο στους σταθμούς των Βρυξελλών.
Η πρώτη Ημέρα Χωρίς Παντελόνια γιορτάστηκε το 2002 στη Νέα Υόρκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»





