Υποψίες για βόμβα καθήλωσαν αεροσκάφος της Air France στο Καράκας
Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί βόμβα. Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.
Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί σ’ αυτό βόμβα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας.
«Λάβαμε πληροφορίες από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών για το ενδεχόμενο να υπάρχει βόμβα σε πτήση από το Καράκας για το Παρίσι ή από το Παρίσι για το Καράκας» δήλωσε ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ Τόρες στη δημόσια τηλεόραση.
Το αεροσκάφος επρόκειτο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μαϊκετία του Καράκας στις 19:25 (τοπική ώρα). Η πτήση αναβλήθηκε μετά το σήμα συναγερμού που σήμανε η Γαλλία.
Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο.
«Θα ελέγξουμε το αεροσκάφος και η πτήση θα επαναπρογραμματιστεί. Για το λόγο αυτό ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες, αλλά έχουμε καθήκον να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους» πρόσθεσε ο υπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)

