Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιδέες για να γιορτάσετε την επέτειο γάμου σας

Ιδέες για να γιορτάσετε την επέτειο γάμου σας

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas Κάθε επέτειος είναι μια μικρή ανανέωση της αγάπης και της αφοσίωσης σας. Γι’ αυτό και αξίζει να τιμήσετε αυτήν την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Το χρωστάει ο ένας στον άλλον. Και όχι δεν είναι περιττό: -αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία να ντυθείτε, να στολιστείτε και να βγείτε -αναθερμαίνει τη σχέση. […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Κάθε επέτειος είναι μια μικρή ανανέωση της αγάπης και της αφοσίωσης σας. Γι’ αυτό και αξίζει να τιμήσετε αυτήν την ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Το χρωστάει ο ένας στον άλλον. Και όχι δεν είναι περιττό:
-αποτελεί μια τέλεια ευκαιρία να ντυθείτε, να στολιστείτε και να βγείτε
-αναθερμαίνει τη σχέση. Η ρουτίνα μας κάνει να ξεχνάμε τι έχουμε αγαπήσει στον σύντροφο μας.
-φτιάχνει την διάθεση μας: από ένα δείπνο σε καλό εστιατόριο μέχρι ένα σαββατοκύριακο στο Παρίσι
-μας υπενθυμίζει ότι τελικά στην ζωή οι στιγμές ευτυχίας είναι που μετρούν και μας γεμίζουν δύναμη και ενέργεια.
Απόδραση τώρα
Ένα σαββατοκύριακο μόνο για εσάς τους δυο. Μιας και η ημερομηνία είναι δεδομένη, αναζητήστε από νωρίς τον προορισμό ώστε να βρείτε εισιτήρια και δωμάτια σε οικονομικές τιμές. Αν αγχώνεστε για τα παιδιά και δεν θέλετε να απομακρυνθείτε, μπορείτε να κλείσετε ένα ξενοδοχείο εντός πόλης. Και μόνο που θα σας φέρουν το πρωινό στο κρεβάτι και δεν θα έχετε να πλύνετε πιάτα αρκεί για να ανανεωθείτε. Η ατμόσφαιρα των ξενοδοχείων, άλλωστε, είναι πάντα μαγική. Κλείστε και ένα ρομαντικό δείπνο στο roof garden και πιείτε όσο θέλετε- το κρεβάτι σας είναι λίγους ορόφους παρακάτω.
Let’s party
Ας είναι η επέτειος σας ευκαιρία για γιορτή με την παρέα, με τους φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Οργανώστε ένα πάρτυ στο σπίτι – όπου φυσικά θα ξαναδείτε και θα ξαναγελάσετε με το βίντεο του γάμου –ή κλείστε ένα μπαράκι που ξέρετε ότι θα περάσετε καλά –δεν είναι κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς. Η δική σας η αγάπη και ο έρωτας σας θα εμπνεύσει και τα υπόλοιπα ζευγάρια! Αν μάλιστα επιλέξετε να γιορτάσετε έτσι την πρώτη σας επέτειο, μπορείτε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες και να κάνετε ένα νέο άλμπουμ παρόμοιας λογικής με αυτό του γάμου σας.
Μικρές εκπλήξεις
Ξεφύγετε για λίγο από το πρόγραμμα. Στείλτε του το δώρο του με ένα courier στο γραφείο και συνοδεύστε το με μια κάρτα που θα του γράφετε κάτι γλυκό, κάτι που αφορά εσάς τους δυο. Κανονίστε ένα δείπνο και βρεθείτε εκεί απευθείας σαν να είναι το πρώτο σας ραντεβού. Μαγειρέψτε κάτι στο σπίτι –αφού έχετε αφήσει τα παιδιά στην μαμά σας, στην νονά τους, στην κολλητή σας..κάπου τελοσπάντων –και φορέστε κάτι γοητευτικά προκλητικό… Οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από την ρουτίνα, είναι γιορτή. Ακόμη και ένα απλό σινεμά αν έχετε να πάτε σινεμά εδώ και δυο χρόνια.
Απλά και ωραία
Dvd, καναπές και κρασάκι το χειμώνα, μπαλκονάκι και μπυρίτσα το καλοκαίρι. Τα κεριά παίζουν σε όλα τα σκηνικά. Η ηρεμία που λείπει από την καθημερινότητα σας θα είναι ο,τι πιο γιορτινό για την επέτειο σας. Αφήστε όλες τις έγνοιες και χαλαρώστε. Θυμηθείτε όλες τις όμορφες και αστείες στιγμές σας απλά και χαλαρά. Λίγο ποτό, λίγο φαγητό και όλη η αγάπη σας. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα, στην ουσία των πραγμάτων. Και η ουσία είναι ότι είστε μαζί και θέλετε να τιμήσετε όλα αυτά που σας δένουν.

gamos.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024