Mία (περίπου) βρετανική σημαία κυμάτισε σε κτίριο του Μάντσεστερ
Μια γκάφα των Αρχών στο Μάντσεστερ σημάδεψε τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των νεκρών του Α' Παγκοσμίου Πολέμου: μια σημαία που απλώς θύμιζε τη βρετανική κυμάτιζε στη Βιβλιοθήκη της πόλης, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι Αρχές ζήτησαν συγγνώμη και έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος.
Μια γκάφα των Αρχών στο Μάντσεστερ σημάδεψε τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των νεκρών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου: μια σημαία που απλώς θύμιζε τη βρετανική κυμάτιζε στη Βιβλιοθήκη της πόλης, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο.
Οι Αρχές ζήτησαν συγγνώμη και έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος.
«Προφανώς έγινε λάθος και απολογούμαστε για αυτό. Η σημαία θα αντικατασταθεί» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου






