Ο μπασκετικός Ολυμπιακός… πετάει για νέες επιτυχίες
Με σύνθημα «Μαζί ταξιδεύουμε προς την κορυφή» έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την AirFastTickets. Στα υπερσύγχρονα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, βρέθηκαν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης και οι Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Σλούκας, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Νίκος Λεπενιώτης.
Με σύνθημα «Μαζί ταξιδεύουμε προς την κορυφή» έγινε η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την AirFastTickets.
Στα υπερσύγχρονα γραφεία της εταιρίας, στον Πειραιά, βρέθηκαν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης και οι Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Σλούκας, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Νίκος Λεπενιώτης.
Πρώτος το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της AirFastTickets στη Ευρώπη, κ. Γίτμαν, ο οποίος ανέφερε: «Με χαρά σας καλωσορίσω στο σπίτι και την καρδιά της AirFastTickets – μπορείτε να το αποκαλείτε και ως το «γήπεδό» μας- ο τόπος όπου η δική μας ομάδα και τα μέλη της εργάζονται και παίζουν σκληρά . Όπως και στον αθλητισμό, οι εταιρίες αναπτύσσονται μόνο εφόσον έχουν τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα, οπότε είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σήμερα την καλύτερη ταξιδιωτική ομάδα στον κόσμο.
Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες μπάσκετ όλων των εποχών, ο Μάικλ Τζόρνταν, είπε κάποτε: «Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί τα όρια, όπως και οι φόβοι, είναι συχνά μόνο μια ψευδαίσθηση». Το να μην αποδεχόμαστε τα όρια είναι ένα από τα βασικά συστατικά που έχουν οδηγήσει την AirFastTickets στην επιτυχία. Για αυτό και είναι προφανές ότι διαθέτουμε μια φυσική αγάπη για ένα τόσο ζωντανό, δύσκολο παιχνίδι, αλλά με ομαδικό πνεύμα. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την έναρξη της συναρπαστικής συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι έχει αποκτήσει το σεβασμό των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μυστικό ότι η γενέτειρα της AirFastTickets βρίσκεται μόνο λίγα βήματα από αυτό το κτίριο, οπότε συγχωρέστε μας αν αισθανόμαστε μια ιδιαίτερη αγάπη για τον Πειραιά.
Μοιραζόμαστε το κίνητρο του Ολυμπιακού – το πνεύμα του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνοδεύσουμε την ομάδα ως επίσημος ταξιδιωτικός χορηγός στη συνέχιση του καταπληκτικού ταξιδιού του, παίζοντας και κερδίζοντας παιχνίδια σε όλο τον κόσμο.Στην πέμπτη συνεχή χρονιά της, η AirFastTickets συνεχίζει την επιτυχημένη επέκτασή της παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε Νέα Υόρκη, Φρανκφούρτη και Λονδίνο – μαζί με τα γραφεία μας εδώ. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε – ο χαρακτηρισμός αυτού του χώρου απλώς ως «γραφεία» είναι μια υποτίμηση. Αυτό το καλοκαίρι μετακομίσαμε σε αυτές τις αξιόλογες εγκαταστάσεις και θα ήθελα να αισθανθείτε άνετα να περιηγηθείτε στο χώρο στη συνέχεια. Αυτός ο χώρος αντανακλά πραγματικά το καινοτόμο πνεύμα που οδηγεί την επιχείρησή μας. Η επιδίωξη της AirFastTickets είναι να είναι το πρώτο online ταξιδιωτικό γραφείο που συνδυάζει την πρωτοπορία και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσιτή εξυπηρέτηση του προτιμώμενου ταξιδιωτικού σας πράκτορα.
Το να είσαι ο καλύτερος στο παιχνίδι και το πρωτάθλημα, να μην λαμβάνεις τίποτα ως δεδομένο και να έχεις την ανυποχώρητη επιθυμία να κερδίζεις σε κάθε αγώνα, είναι τα κοινά γνωρίσματα του Ολυμπιακού και της AirFastTickets. Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού: όλοι μας εδώ στην AirFastTickets ανυπομονούμε για πολλά ακόμα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια. Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας – σας καλωσορίζω και πάλι!».
Η εταιρία χάρισε, ως δώρο, στους παίκτες μία τσάντα με διάφορα ταξιδιωτικά αξεσουάρ, ενώ οι Πειραιώτες πρόσφεραν μία φανέλα του Βασίλη Σπανούλη με τις υπογραφές τους.
Να μας φέρει γούρι
Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε από την πλευρά του: «Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή, αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εταιρίες που έχουν μια τέτοια οργάνωση είναι πολύ θετικό για εμάς να την έχουμε ως υποστηρικτή. Μακάρι να φέρει γούρι και να βγουν όλοι κερδισμένοι από αυτή τη συνεργασία».
Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να φέρει κι άλλες επιτυχίες. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το πρώτο ταξίδι στη Βραζιλία, εκτός από πολύ άνετο έφερε και μια σημαντική επιτυχία, όπως ήταν το Διηπειρωτικό κύπελλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Βγήκε έξω από την Ακτή Πειραιώς και χαιρέτησε τον κόσμο
- Βαρδούσια: Πιθανόν από ασφυξία ο θάνατος των 4 ορειβατών – Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση
- Αγρότες: Δεν πτοούνται από τις διασπαστικές κινήσεις και ετοιμάζουν ρεβεγιόν στα μπλόκα – Κλείνουν από σήμερα δρόμους
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών
