Ξέχασε την σύζυγο στο βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος
Τα πρώτα του κοινά βήματα στη ζωή ξεκίνησε ζευγάρι νεόνυμφων στη Γερμανία, τα οποία γρήγορα όμως χωρίστηκαν σε... ένα βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος. Ο γαμπρός ξέχασε τη νύφη στην τουαλέτα και έφυγε, για να καταλάβει μόνο αφού οδήγησε 200 χλμ. ότι ήταν μόνος του στο βανάκι.
Τα πρώτα του κοινά βήματα στη ζωή ξεκίνησε ζευγάρι νεόνυμφων στη Γερμανία, τα οποία γρήγορα όμως χωρίστηκαν σε… ένα βενζινάδικο στο ταξίδι του μέλιτος. Ο γαμπρός ξέχασε εκεί τη νύφη και έφυγε, για να καταλάβει μόνο αφού οδήγησε 200 χλμ. ότι ήταν μόνος του στο βανάκι.
Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, βρισκόταν στο ταξίδι του μέλιτος και σταμάτησε το βράδυ της Πέμπτης σε βενζινάδικο στην ανατολική Έσση επειδή η σύζυγος ήθελε να πάει στην τουαλέτα.
Μετά από λίγη ώρα, ο γαμπρός -πιστεύοντας, όπως είπε αργότερα, πως η νύφη είχε μπει στο πίσω μέρος του βαν και κοιμόταν- έβαλε μπροστά και συνέχισε το ταξίδι.
Μετά από δύο ώρες διαδρομή, σε απόστασή περίπου 200 χλμ. από το βενζινάδικο, κατάλαβε πως η σύζυγος δεν ήταν εκεί. Πήρε την αστυνομία, η οποία και τελικά την εντόπισε. Το ζευγάρι επανενώθηκε μετά από πέντε ώρες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας