Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη
Ελεύθεροι αφέθησαν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των εγκαινίων της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Η δίκη τους ορίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου 2013.
Ελεύθεροι αφέθησαν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των εγκαινίων της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και όρισε ρητή δικάσιμο για τις 11 Δεκεμβρίου 2013.
Σε βάρος του 19χρονου και του 26χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της απόπειρας απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και στάσης, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκε μια κροτίδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πριν και κατά τη διάρκεια των πορειών διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης προσήχθησαν συνολικά 123 άτομα στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση



