Η Βόρειος Κορέα ανακοίνωσε την κατασκευή smartphone
Το πρώτο της smartphone ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε η Βόρειος Κορέα. Το κινητό τηλέφωνο «τρέχει» με λογισμικό Android. Τα κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες του ηγέτη της χώρας να επιθεωρεί εργοστάσιο κατασκευής του τηλεφώνου και να προτρέπει τους εργαζόμενους «να το φτιάξουν σε χρώματα που θα αρέσουν στον κόσμο».
Το πρώτο της smartphone ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε η Βόρειος Κορέα. Το κινητό τηλέφωνο «τρέχει» με λογισμικό Android.
Τα κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν εικόνες του ηγέτη της χώρας να επιθεωρεί εργοστάσιο κατασκευής του τηλεφώνου και να προτρέπει τους εργαζόμενους «να το φτιάξουν σε χρώματα που θα αρέσουν στον κόσμο».
Όπως μετέδωσε το BBC, η Β.Κορέα απέκτησε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας το 2008, το οποίο διαχειρίζεται η αιγυπτιακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orascom.
Η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι περιορισμένη, ενώ απαγορεύονται οι κλήσεις στο εξωτερικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λόρα: Τα δυο σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές και η έρευνα για πρόσωπο που μπορεί να τη βοηθάει
- 22 εκατομμύρια ευρώ αποδόθηκαν σε παραγωγούς από ολοκληρωμένο πρόγραμμα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
- Η επίσημη πρώτη του Κυριάκου Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Στον Ατρόμητο και επίσημα ο Σίμος Μήτογλου
- Γλίτωσε η NASA το τσεκούρι – Η Γερουσία απέρριψε τις περικοπές Τραμπ στην έρευνα
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Τι έλεγε στην τελευταία συνέντευξη της από το Γηροκομείο Αθηνών




