Ένα εκατ. ευρώ για τα κλεμμένα κοσμήματα του Carlton προσφέρει η Lloyd’s
Ο ασφαλιστικός κολοσσός Lloyd's του Λονδίνου προσφέρει 1 εκατ. ευρώ σε όποιον διαθέτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των κοσμημάτων αξίας 103 εκατ. ευρώ που εκλάπησαν πρόσφατα από την ιδιωτική πτέρυγα του ξενοδοχείου Carlton στις Κάννες.
Ο ασφαλιστικός κολοσσός Lloyd’s του Λονδίνου προσφέρει 1 εκατ. ευρώ σε όποιον διαθέτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των κοσμημάτων αξίας 103 εκατ. ευρώ που εκλάπησαν πρόσφατα από την ιδιωτική πτέρυγα του ξενοδοχείου Carlton στις Κάννες.
Η έκθεση με τίτλο «Εξαιρετικά Διαμάντια» στο Carlton διοργανώθηκε από μία εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, ιδιοκτησίας του Λεβ Λεβίεφ, ρωσο-ισραηλινού δισεκατομμυριούχου.
Δεν συνηθίζεται να προσφέρονται εύρετρα στη Γαλλία, κάτι που πρέπει να εγκρίνει ο δικαστής ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.
Ο γαλλικός νόμος, πάντως, εγγυάται στους πληροφοριοδότες την ανωνυμία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Μπενίτεθ άλλα δήλωσε και άλλα εννοούσε
- Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: «Πάρτι» των Reds στο Στάμφορντ Μπριτζ!
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παρατείνεται για την Πάτμο
- Σέρρες: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 11 κρατούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς στις φυλακές Νιγρίτας
- Γκέοργκ Μπάζελιτς: Ο ζωγράφος που ανέτρεψε την εικόνα της μεταπολεμικής Γερμανίας
- Το Kollines Sound Festival είναι πλέον γεγονός


