Πέρασε στα ημιτελικά των 200μ πρόσθιο ο Σαμιλίδης
Επιτέλους πρόκριση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Βαρκελώνης! Έστω και οριακά, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης πήρε το «εισιτήριο» για τους απογευματινούς ημιτελικούς των 200μ. πρόσθιο, καθώς με χρόνο 2:11.71 τερμάτισε έκτος στη σειρά του και κατετάγη 16ος στο σύνολο, αφήνοντας δέκα εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Κινέζο Φεϊλιάν Μάο.
Επιτέλους πρόκριση για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Βαρκελώνης! Έστω και οριακά, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης πήρε το «εισιτήριο» για τους απογευματινούς ημιτελικούς των 200μ. πρόσθιο, καθώς με χρόνο 2:11.71 τερμάτισε έκτος στη σειρά του και κατετάγη 16ος στο σύνολο, αφήνοντας δέκα εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω του τον Κινέζο Φεϊλιάν Μάο.
Ο 20χρονος πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης πήγε κοντά στο φετινό χρόνο του (2:11.57), αλλά, για να έχει τύχη το απόγευμα, θα πρέπει να πλησιάσει το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε πέρυσι στο Ευρωπαϊκό του Ντέμπρετσεν (2:09.72).
Στην ίδια σειρά συμμετείχε και ο Δημήτρης Κουλούρης, ο οποίος προσπάθησε πολύ, αλλά έμεινε πίσω στο τελευταίο 50άρι, με συνέπεια να τερματίσει όγδοος με 2:12.87 και να πάρει την 21η θέση στο σύνολο. Πάντως, ο αθλητής του Γλαύκου Περιστερίου πήγε πολύ κοντά στο ατομικό ρεκόρ του (2:12.73 από τον Μάιο) και μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την «παρθενική» παρουσία του σε μεγάλη διοργάνωση.
Την καλύτερη επίδοση των προκριματικών σημείωσε ο Γερμανός Μάρκο Κοχ με 2:09.39, ακολουθούμενος από τον Βρετανό Άντριου Γουίλις (2:09.91) και τον Ούγγρο «χρυσό» Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή κόσμου, Ντάνιελ Γκιούρτα (2:09.94).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου – Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά


