Πήρε πτυχίο Νομικής στα 72 της και ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό
Το όνειρο της ζωής της έκανε πραγματικότητα σε ηλικία 72 ετών η κύπρια Χριστοθέα Πελεκάνου, που πήρε πτυχίο Νομικής και τώρα ετοιμάζεται να κάνει και μεταπτυχιακό. Η κ. Πελεκάνου είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Νομική στην Αγγλία, πριν από πενήντα χρόνια, αλλά διέκοψε γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ξαναρχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και αποφοίτησε αυτές τις μέρες ως υποδειγματική φοιτήτρια.
Το όνειρο της ζωής της έκανε πραγματικότητα σε ηλικία 72 ετών η κύπρια Χριστοθέα Πελεκάνου, που πήρε πτυχίο Νομικής και τώρα ετοιμάζεται να κάνει και μεταπτυχιακό.
Η κ. Πελεκάνου είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Νομική στην Αγγλία, πριν από πενήντα χρόνια, αλλά διέκοψε γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Έκρινε ότι έπρεπε να στηρίξει τον άνδρα της που, με τη βοήθειά της, έγινε διευθυντής Κοινωνικών Ασφαλίσεων και υπηρέτησε και ως γενικός διευθυντής του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η κ. Πελεκάνου ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, πριν από τέσσερα χρόνια, και αποφοίτησε αυτές τις μέρες ως υποδειγματική φοιτήτρια.
Εκτός από το μεταπτυχιακό θέλει να ενταχθεί στη «Νομική Κλινική» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που προσφέρει δωρεάν νομικές συμβουλές σε άτομα ή οργανώσεις, που στερούνται των αναγκαίων οικονομικών πόρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης






