Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού που βρισκόταν στο προαύλιο του κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε και σε διπλανό όχημα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού που βρισκόταν στο προαύλιο του κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 23:10 μια ομάδα ατόμων πήδηξε την περίφραξη του υπουργείου και τοποθέτησε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο δεν χρησιμοποιούνταν λόγω μηχανικής βλάβης.
Από την έκρηξη που ακολούθησε εκδηλώθηκε φωτιά που επεκτάθηκε και σε διπλανό όχημα. Στο σημείο έφτασαν επτά πυροσβέστες με δυο οχήματα που έσβησαν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.
Οι αστυνομικοί στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων δυο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά


