Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον Άρη ο Αγγέλου
Προπονητής του Άρη θα παραμείνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ την Τετάρτη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια και λίγο μετά δήλωσε: «Είναι τιμή η συνεργασία μου με τον Άρη».
Προπονητής του Άρη θα παραμείνει ο Βαγγέλης Ιωάννου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ την Τετάρτη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια και λίγο μετά δήλωσε: «Είναι τιμή η συνεργασία μου με τον Άρη».
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι η Ιστορία, η φανέλα και η καθημερινή προσπάθεια της Διοίκησης φέρνουν στην ομάδα εργασίας του Άρη, τον Βαγγέλη Αγγέλου για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η ημέρα και ώρα της παρουσίασης του προπονητή της ομάδας μας θα γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες με νέα ανακοίνωση.
Ο κόουτς Αγγέλου, αμέσως μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:
«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι ιδιαίτερη τιμή η συνεργασία μου με τον Άρη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκινήσαμε…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του

