Στο «κόκκινο χαλί» του Παλλάς Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί
Πλήθος προσωπικοτήτων συνέρρευσε στο Παλλάς για να παρακολουθήσει το τρίτο μέρος της ταινίας Πριν τα Μεσάνυχτα που διαδραματίζεται στην Ελλάδα. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Ίθαν Χοκ και της Ζιλί Ντελπί, καθώς και του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Δείτε το φωτορεπορτάζ. Δείτε το βίντεο Οι συντελεστές έδωσαν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, όπου δήλωσαν ότι μετά τα γυρίσματα «δεν ήθελαν να φύγουν από την Ελλάδα».
Πλήθος προσωπικοτήτων συνέρρευσε στο Παλλάς για να παρακολουθήσει το τρίτο μέρος της ταινίας Πριν τα Μεσάνυχτα που διαδραματίζεται στην Ελλάδα.
Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Ίθαν Χοκ και της Ζιλί Ντελπί, καθώς και του σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών Γιώργος Λούκος.
Επίσης, παρευρέθηκαν οι: Μαριάννα Λάτση, Σάκης Ρουβάς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νίκος Περάκης, Πόπη Τσαπανίδου, Όλγα Μαλέα, Γιάννης Σμαραγδής, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννης Οικονομίδης, Ντένης Ηλιάδης, Διονύσης Φωτόπουλος, Βαγγέλης Μουρίκης και άλλοι.
Ο Ίθαν Χοκ ευχαρίστησε τον παραγωγό Χρήστο Κωνσταντακόπουλο και την Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της ταινίας.
Είπε πως τα γυρίσματα στην Ελλάδα και η συνεργασία του με το ελληνικό συνεργείο της ταινίας ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες στην καριέρα του.
Στη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, ο Ίθαν Χοκ χαρακτήρισε «πολύτιμη» την ευκαιρία να βρίσκεται κανείς για τρίτη φορά με την συμπρωταγωνίστριά του σε μια ταινία, στους ίδιους ρόλους. «Υπάρχει πλέον μια υποσυνείδητη σχέση με τους χαρακτήρες και το περιβάλλον τους» είπε.
Χαρακτήρισε την εμπειρία των γυρισμάτων «καταπληκτική», ενώ ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ είπε ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων «κανείς δεν ήθελε να φύγει από τη χώρα».
Ο Ίθαν Χοκ θα παραμείνει στην Ελλάδα με την οικογένειά του και θα συνεχίσει τις διακοπές του στη Μεσσηνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές




