Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Live chat με τον Γουίλ Σμιθ για τον πλανήτη και την ταινία «After Earth»

Live chat με τον Γουίλ Σμιθ για τον πλανήτη και την ταινία «After Earth»

Η επιστήμη, η καινοτομία, η τεχνολογία και το μέλλον θα βρεθούν στο επίκεντρο συζήτησης που διοργανώνεται το απόγευμα της Τρίτης με αφορμή την ταινία After Earth του Μ.Νάιτ Σιάμαλαν που θα δούμε το καλοκαίρι στις αίθουσες. Ο Γουίλ Σμιθ -και ο γιος του Τζέιντεν Σμιθ- θα πραγματοποιήσουν live chat με επιστήμονες και γκουρού της μελλοντολογίας και της τεχνολογίας για το μέλλον του πλανήτη μας. Παρακολουθείστε το live chat στο in.gr

Η επιστήμη, η καινοτομία, η τεχνολογία και το μέλλον θα βρεθούν στο επίκεντρο συζήτησης που διοργανώνεται με αφορμή την ταινία After Earth του Μ.Νάιτ Σιάμαλαν που θα δούμε το καλοκαίρι στις αίθουσες.

Ο Γουίλ Σμιθ -και ο γιος του Τζέιντεν Σμιθ- θα συζητήσουν (σε ένα Google+ Hangout) για μία σειρά θεμάτων που αφορούν το μέλλον του πλανήτη μας με τον γκουρού της μελλοντολογίας, Ρέι Κουρτσβάιλ και τεχνικός διευθυντής της Google, τον Έλον Μασκ, ιδρυτής του SpaceX, την αστροναύτη της NASA, Σουνίτα Ουίλιαμς, την εγγονή του Ζακ-Ιβ Κουστό (σκηνοθέτιδα και εξερευνήτρια) Αλεξάνδρα Κουστό.

Μία ημέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δύο ηθοποιοί θα συζητήσουν για το μέλλον της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη, εντός του πλαισίου που θέτει το μπλογκμπάστερ του Σιάμαλαν.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν, παράλληλα, σημαντικές ερωτήσεις για τον πλανήτη και το περιβάλλον, ενώ θα συζητηθεί η αλληλεπίδραση μεταξύ τεχνολογικής ανάπτυξης, διαστημικών αποστολών και οικολογικής προστασίας.

Στις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) της Τρίτης μπορείτε να παρακολουθήσετε live στο in.gr το Google+ Hangout

Τη συζήτηση μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε στο https://plus.google.com/+AfterEarth/posts, όπου μπορείτε να αφήνετε ερωτήσεις για τους συμμετέχοντες της συζήτησης.

Λίγα λόγια για την ταινία

Πατέρας (Γουίλ Σμιθ) και γιος (Τζέιντεν Σμιθ) προσγειώνονται αναγκαστικά -λόγω βλάβης- και εξερευνούν έναν πλανήτη, ο οποίος είχε εκκενωθεί από τους ανθρώπους πριν από 1000 χρόνια. Πρόκειται για τον πλανήτη Γη. Με τον πατέρα του τραυματισμένο, ο γιος πρέπει να πραγματοποιήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι σε έναν άγνωστο πλανήτη, να αντιμετωπίσει τα εξελιγμένα είδη ζωής που υπάρχουν σε αυτόν, καθώς και ένα εξωγήινο πλάσμα που ξέφυγε από τη σύγκρουση στον πλανήτη.

* Στην Ελλάδα η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 6 Ιουνίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024