Την Ημέρα του Κάουμποϋ θα γιορτάζει από φέτος και η Αριζόνα
Την «Εθνική Ημέρα του Κάουμποϋ» θα γιορτάζει από φέτος η Αριζόνα, μετά την υπογραφή την Παρασκευή σχετικού νόμου από την γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών Τζεν Μπρούερ.
Την «Εθνική Ημέρα του Κάουμποϋ» θα γιορτάζει από φέτος η Αριζόνα, μετά την υπογραφή την Παρασκευή σχετικού νόμου από την γερουσιαστή των Ρεπουμπλικανών Τζεν Μπρούερ.
Στόχος είναι να τιμάται «η μοναδική παράδοση των κάουμποϋ» και να αναγνωριστεί η δέουσα θέση της στην ιστορία.
«Πολλά από τα αγαθά που απολαμβάνουμε εμείς στην Αριζόνα σήμερα, τα οφείλουμε στις προσπάθειες του γελαδάρη και της γελαδάρισσας της Αριζόνα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπρούερ.
«Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες -όλων των φυλών και παραδόσεων- ανήκουν στα πιο αυθεντικά σύμβολα της νοτιοδυτικής Αμερικής».
Η Εθνική Ημέρα του Κάουμποϋ θα γιορτάζεται κάθε τέταρτο Σάββατο του Ιουλίου, αλλά δεν θα αμείβεται σαν κανονική αργία.
Η Αριζόνα είναι η τέταρτη πολιτεία που θεσπίζει την γιορτή μετά το Νέο Μεξικό, το Γουαϊόμινγκ και την Καλιφόρνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το ράλι στα ακίνητα έχει κι άλλα «καύσιμα»
- Ενέργεια: Ξανά στο κατώφλι της κρίσης του ’70; – Τα σενάρια τρόμου
- ΗΠΑ: Το μεγαλύτερο μισθολογικό χάσμα από το 2015
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση



