Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με τον Ζήση Βρύζα να παραμένει πρόεδρος, αλλά και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο μοναδικός από την διοίκηση που έχει το δικαίωμα υπογραφής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., όπως προέκυψε μετά από την χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας. Ο κ. Ζήσης Βρύζας παραμένει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, ενώ μέλη θα είναι οι: Maria Goncharova, Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης».

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στον ΠΑΟΚ, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (6/4) με τη Βέροια. Αφορά στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα.

Προγραμματίστηκε να υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Η αρχική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση β΄ βαθμού, που εφόσον επιβεβαιωθεί θα σημαίνει αναγκαστική απουσία του Σέρβου από το γήπεδο για περίπου ένα μήνα.

Το πρόγραμμα της ομάδας κινήθηκε με πολλές και διαφορετικές ασκήσεις φυσικής, τεχνικής κατάστασης και τακτικής. Το πρώτο κομμάτι είχε ασκήσεις με επίκεντρο την τεχνική σε πολύ μικρό χώρο, ενώ στο τελευταίο μέρος έγιναν ασκήσεις τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Μόνοι τους εξακολουθούν να προπονούνται οι τραυματίες Μπογκντάνι Κουμάλο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Πέλκας, ενώ θεραπεία έκανε ο Κώστας Σταφυλίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ