Με κουμπάρους τον Μίκι και τη Μίνι παντρεύτηκε ζευγάρι ομοφυλοφίλων
Ο γάμος ήταν σαν παραμύθι: λουλούδια, νυφικά με ουρά, τριώροφη τούρτα. Πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη της Ιαπωνίας: την Ντίσνεϊλαντ του Τόκιο. Η Κογιούκι Χιγκάσι και η σύντροφός της Χιρόκο είναι μαζί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και αποφάσισαν να τελέσουν το γάμο τους ενώπιον 30 καλεσμένων. Είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων που τελείται στο πάρκο της Ντίσνεϊ.
Ο γάμος ήταν σαν παραμύθι: λουλούδια, νυφικά με ουρά, τριώροφη τούρτα. Πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη της Ιαπωνίας: την Ντίσνεϊλαντ του Τόκιο.
Η Κογιούκι Χιγκάσι και η σύντροφός της Χιρόκο είναι μαζί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και αποφάσισαν να τελέσουν το γάμο τους ενώπιον 30 καλεσμένων. Είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων που τελείται στο πάρκο της Ντίσνεϊ.
Η Χιγκάσι είναι ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Τόσο η ίδια, όσο και η σύντροφός της το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιούσαν συστηματικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώνουν λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής: από τα νυφικά φορέματα ως την ρομαντική βόλτα με γόνδολα.
Αρχικά, η Ντίσνεϊλαντ είχε θέσει ως όρο για την τέλεση του γάμου, το ζευγάρι να φορά διαφορετικά ρούχα, δηλαδή νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι. Όμως, άλλαξε γνώμη και έτσι οι δύο γυναίκες φόρεσαν τα νυφικά που επιθυμούσαν.
Ο γάμος τους δεν είναι νόμιμος, αφού στην Ιαπωνία δεν αναγνωρίζονται οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς


