Επίθεση αλεπούς δέχθηκε βρέφος στο σπίτι του στη Βρετανία
Επίθεση από αλεπού δέχθηκε ένα βρέφος, τεσσάρων εβδομάδων, μέσα στο σπίτι του στο Μπρόμλεϊ της Βρετανίας. Το μωρό υπέστη σοβαρά τραύματα στο χέρι και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.
Επίθεση από αλεπού δέχθηκε ένα βρέφος, τεσσάρων εβδομάδων, μέσα στο σπίτι του στο Μπρόμλεϊ της Βρετανίας. Το μωρό υπέστη σοβαρά τραύματα στο χέρι και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με το BBC, η αλεπού κατάφερε να μπει στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το βρέφος και του επιτέθηκε. Ακούγοντας το γοερό κλάμα του μωρού, η μητέρα έτρεξε στο δωμάτιο και κατάφερε να το σώσει.
«Η μητέρα ήταν στο σπίτι και άκουσε την κραυγή. Πήγε στο δωμάτιο και είδε ότι η αλεπού είχε αρπάξει το μωρό από την κούνια, το είχε σύρει στο πάτωμα και είχε το χέρι του στα σαγόνια της» μεταδίδει ο ανταποκριτής του BBC.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα αν και σε κατάσταση πανικού κατάφερε να απωθήσει την αλεπού. Το μωρό υπέστη σοβαρά τραύματα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί το υπέβαλαν σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση.
«Η επίθεση, αν και σπάνια, είναι τρομερή. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα ώστε να αντιμετωπίσουμε το αυξανόμενο πρόβλημα με τις αλεπούδες σε αστικές περιοχές» δήλωσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θλίψη στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ – «Έφυγε» η ομότιμη καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη συνιστά 19 στις 20 φορές πυρηνικές επιθέσεις σε «παιχνίδια πολέμου»
- ΑΕΚ: Οι ώρες των αναμετρήσεών της κόντρα στην Τσέλιε
- LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα
- Νοσοκομειακοί γιατροί: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 11 και 18 Μαρτίου
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)




