Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πείτε μας πώς κοιμάται, να σας πούμε τι σχέση έχετε

Πείτε μας πώς κοιμάται, να σας πούμε τι σχέση έχετε

Ιωάννα Ζυμαρίτη Αυτή η μανία μας να καταλάβουμε τον ανδρικό (υπό)κοσμο μάς οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια. Ακόμη και να μείνουμε ξάγρυπνες για να καταγράψουμε την αγαπημένη του στάση… στον ύπνο. Εντάξει, δεν είναι μόνο δικό μας καπρίτσιο ή δική μας εφεύρεση. Ο γλώσσα του σώματος είναι ολόκληρη επιστήμη και γι’ αυτό οι ειδικοί ερευνούν αν […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη

Αυτή η μανία μας να καταλάβουμε τον ανδρικό (υπό)κοσμο μάς οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια. Ακόμη και να μείνουμε ξάγρυπνες για να καταγράψουμε την αγαπημένη του στάση… στον ύπνο. Εντάξει, δεν είναι μόνο δικό μας καπρίτσιο ή δική μας εφεύρεση. Ο γλώσσα του σώματος είναι ολόκληρη επιστήμη και γι’ αυτό οι ειδικοί ερευνούν αν η στάση που κοιμόμαστε αποτελεί και στάση ζωής.
Με λίγα λόγια, η αποκωδικοποίηση του τρόπου που επιλέγει ο άνδρας να βολέψει το κορμί του αποτελεί το νέο λυσάρι για τις ανήσυχες και φιλομαθείς συντρόφους. Θεωρητικά, θα μπορούσαμε να εκμαιεύσουμε διάφορα κάνοντας απλώς μερικές ερωτήσεις, αλλά στον ξύπνιο τους οι άνδρες – ως γνωστόν – όλα σαν γκρίνια τα αντιμετωπίζουν. Αφήστε τους, λοιπόν, να… κλείσουν μάτι και η αλήθεια θα λάμψει!
Βέβαια, μερίδα σχετικών επιστημόνων θεωρούν ότι η σύνδεση ύπνου-ξύπνιου είναι κάπως αυθαίρετη, από τη μια γιατί όλο το βράδυ στριφογυρίζουμε και από την άλλη γιατί ο ύπνος έχει να κάνει με την ανατομική άνεση και όχι με την προσωπικότητα.
Παρόλα αυτά, για τις πολύ αναλυτικές του φύλου μας, οι μελέτες έχουν ενδεικτικά δείξει τα παρακάτω.
Οσοι κοιμούνται:
Σε εμβρυακή στάση έχουν ανάγκη από ξεκούραση μετά από μια κουραστική μέρα. Είναι συνήθως αγχώδεις χαρακτήρες, αγαπούν την τάξη, ευαίσθητοι κατά βάθος και πολλές φορές συνεσταλμένοι.
Μπρούμυτα με τα χέρια πάνω από το κεφάλι παρομοιάζονται με «ελευθεροπτωτιστές». Πρόκειται για τύπους που νιώθουν ότι δεν ελέγχουν απόλυτα αυτά που τους συμβαίνουν στη ζωή. Θεωρούν ότι απλά ακολουθούν τη ροή των γεγονότων.
Στο πλάι με τα χέρια απλωμένα μπροστά συγκαταλέγονται στους ονειροπόλους – με την καλή έννοια – στους κοινωνικούς και ευπροσάρμοστους χαρακτήρες. Πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αντιμετωπίζουν την κάθε ημέρα σαν μια καινούργια ευκαιρία. Αλλά για να πούμε και τα στραβά, είναι λίγο πεισματάρηδες!
Ανάσκελα, με το κορμί σε απόλυτη πειθαρχία, έχουν δυνατή προσωπικότητα και δύσκολα επηρεάζονται. Αποφεύγουν τις εντάσεις και χαρακτηρίζονται από αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση.
Σε στάση «αστερίας» θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι. Εχουν διάθεση να ακούσουν τα προβλήματα των άλλων και να βοηθήσουν όσο μπορούν, ενώ ταυτόχρονα είναι διακριτικοί αποφεύγοντας τα «φώτα της δημοσιότητας».
Αλλά επειδή το κρεβάτι το μοιραζόμαστε, οι ειδικοί φρόντισαν να ερμηνεύσουν μέσα από τον συνδυασμό των σωμάτων σας την «προσωπικότητα» της σχέσης σας.
Ετσι:
Πλάτη – πλάτη με σημεία επαφής Σεξ πρώτα και για αγάπη βλέπουμε.
Πλάτη – πλάτη χωρίς επαφή Συμβαίνει σε περιόδους κρίσης ή φρέσκου τσακωμού
Tετ α τετ Για τα «μέλια» της αρχής. Εντονα και αμοιβαία συναισθήματα. Αντε, και καλή συνέχεια!
Γυναίκα σε εμβρυακή στάση – ο άνδρας την αγκαλιάζει «Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρα μας» που λέει και το άσμα. Καλά τα μαντάτα! Σας σέβεται, σας προστατεύει και σας θέλει κοντά του.
Γυναίκα πλάτη, σε εμβρυακή στάση – άνδρας ανάσκελα Ελευθερία και ανεξαρτησία. Γνωρίζουν και οι δύο τι επιθυμούν και ουδείς καταπιέζει τον άλλον.
Ανδρας ανάσκελα – γυναίκα τον αγκαλιάζει με το χέρι της στο στήθος του Η τρυφερότητα πρωταγωνιστεί και η ανάγκη της γυναίκας να αισθανθεί την ανδρική ασφάλεια εκφράζεται ευθαρσώς.
Συμβουλή: Μην αρχίσετε τις αναλύσεις και χάσετε τον ύπνο σας. Αφεθείτε στα όνειρα σας, χαλαρώστε και απολαύστε το!

woman.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024