Επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση ζητούν οι εργαζόμενοι της «Βιοκλινικής»
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της πρώην κλινικής «Γαληνός», νυν «Βιοκλινικής», στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποίησαν τη Δευτέρα τρίωρη στάση εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου τους, Άννα Αθανασιάδου, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της νέας κλαδικής συλλογικής σύμβασης από τη συνδικαλιστική ηγεσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), που, όπως υποστηρίζουν, μείωσε τις αποδοχές τους σημαντικά αλλά και για την πρόθεση της διοίκησης να αυξήσει, από σήμερα, τα ημερήσια ωράρια εργασίας.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την κατάρτιση επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με βάση το σχέδιο που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση του σωματείου τους.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
