Επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση ζητούν οι εργαζόμενοι της «Βιοκλινικής»
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της πρώην κλινικής «Γαληνός», νυν «Βιοκλινικής», στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποίησαν τη Δευτέρα τρίωρη στάση εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματέα του συλλόγου τους, Άννα Αθανασιάδου, οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της νέας κλαδικής συλλογικής σύμβασης από τη συνδικαλιστική ηγεσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), που, όπως υποστηρίζουν, μείωσε τις αποδοχές τους σημαντικά αλλά και για την πρόθεση της διοίκησης να αυξήσει, από σήμερα, τα ημερήσια ωράρια εργασίας.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την κατάρτιση επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με βάση το σχέδιο που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση του σωματείου τους.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
