Ανακοίνωση του Πανιωνίου κατά του Τσακίρη
Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Πανιώνιος με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, με την διοίκηση της ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας, ο οποίος δέσμευσε 61.326,13 ευρώ που αντιστοιχούν σε δόση της Σούπερ Λιγκ.
Στα μαχαίρια βρίσκονται ο Πανιώνιος με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, με την διοίκηση της ΠΑΕ να βγάζει ανακοίνωση κατά του πρώην μεγαλομετόχου της ομάδας, ο οποίος δέσμευσε 61.326,13 ευρώ που αντιστοιχούν σε δόση της Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Για μια ακόμα φορά, επιχειρείται ο οικονομικός στραγγαλισμός της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Ο μοναδικός «Πανιώνιος» που θέλει να μην του οφείλεται ούτε 1 ευρώ, χτύπησε και πάλι. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έσπευσε να δεσμεύσει 61.326,13 ευρώ (4.000,00 ευρώ υπόλοιπο από πέρσι, 40.000,00 ευρώ για εξόφληση του Ρεκόμπα και 17.326,13 ευρώ έναντι λογαριασμού!), που αντιστοιχούν στη δόση της SUPERLEAGUE και αποτελούσαν ανάσα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν άλλες ανάγκες όπως απλήρωτοι υπάλληλοι και προετοιμασία της ομάδας εν εξελίξει. Ο Πανιώνιος πληρώνει αυτούς που υποτίθεται ότι τον άλλαξαν επίπεδο.
Σε καλή μεριά κύριε εφοπλιστά! Ελπίζουμε να είναι όσα ακριβώς χρειαζόσουν!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
- Η «αρχόντισσα με το ανεστραμμένο διάδημα» αποκαλύπτεται στη Βοιωτία και φωτίζει τα μυστικά του 7ου αιώνα π.Χ.


