Συνάντηση Κ.Παπούλια με Γ.Προβόπουλο για τις εξελίξεις στις τράπεζες
Για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος αναμένεται να ενημερώσει το μεσημέρι της Τρίτης, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλος. Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την μεγάλη επιστροφή καταθέσεων που καταγράφεται μετά τις 17 Ιουνίου, αλλά και για τις διαδικασίες ισχυροποίησης του τραπεζικού συστήματος προς όφελος των καταθετών.
Για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος αναμένεται να ενημερώσει το μεσημέρι της Τρίτης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Προβόπουλος.
Σημειώνεται πως χθες, Δευτέρα, ο κ. Προβόπουλος είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά στην οποία εξετάσθηκε η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων.
Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι κ.κ. Παπούλιας και Προβόπουλος ήταν στις 24 Μάιου περίοδος που η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 18 δισ. ευρώ δεν είχε ακομη ολοκληρωθεί και σημειωνόταν μεγάλη εκροή καταθέσεων.
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένεται να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για την μεγάλη επιστροφή καταθέσεων που καταγράφεται μετά τις 17 Ιουνίου, αλλά και για τις διαδικασίες ισχυροποίησης του τραπεζικού συστήματος προς όφελος των καταθετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αεροπορικά καύσιμα: Επιχείρηση «σώστε το καλοκαίρι» – Ο «στεγνός» Ιούλιος απομακρύνεται…
- Κίεβο: Πλήγμα στο γραφείο του ΠΟΥ – Κάλεσμα να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον αμάχων
- Τρομερό ξεκίνημα του Λάιλς στην πρώτη περίοδο
- Αφοπλισμός θα σήμαινε «ολοκληρωτική καταστροφή» λέει η Χεζμπολάχ – Ελπίζει σε συμφωνία που να περιλαμβάνει τον Λίβανο
- Ολυμπιακός – Ρεάλ: Στο «Telekom Center» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Ανταρσία στη μόδα; Η προφητεία της Μιράντα Πρίστλι, το Met Gala και το ανίερο προξενιό με τους Μπέζος


