Έξω Βασιλειάδης, Καββαδάς, μέσα Ζήσης, Μπουρούσης
Δύο ονόματα προστέθηκαν την Πέμπτη στο «απουσιολόγιο» του Ηλία Ζούρου, καθώς Βασιλειάδης και Καββαδάς δεν κατάφεραν να προπονηθούν, λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του ήδη από την Τετάρτη τους Πρίντεζη, Μπράμο, Φώτση και Καϊμακόγλου. Μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βραζιλία, ο Ζούρος μέτρησε έξι απουσίες, αλλά το θετικό ήταν πως παρόντες στο ΟΑΚΑ ήταν οι «Ιταλοί» Μπουρούσης και Ζήσης.
Δύο ονόματα προστέθηκαν την Πέμπτη στο «απουσιολόγιο» του Ηλία Ζούρου, καθώς Βασιλειάδης και Καββαδάς δεν κατάφεραν να προπονηθούν, λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του ήδη από την Τετάρτη τους Πρίντεζη, Μπράμο, Φώτση και Καϊμακόγλου.
Μία ημέρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βραζιλία, ο Ζούρος μέτρησε έξι απουσίες, αλλά το θετικό ήταν πως παρόντες στο ΟΑΚΑ ήταν οι «Ιταλοί» Μπουρούσης και Ζήσης.
Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και προτιμήθηκε να μη συμμετάσχει στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι ο Μάικ Μπράμος από το νοσοκομείο, όπου παρέμενε για παρακολούθηση μετά τις έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Αντώνης Φώτσης (είχε υποστεί διάστρεμμα στον πρώτο τελικό των ιταλικών πλέι οφ). Τα καλά νέα ήρθαν από τον Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος ξεπερνά το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά και από την παρουσία του Νίκου Ζήση και του Γιάννη Μπουρούση στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.
Σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ υποβλήθηκαν την Πέμπτη οι Έλληνες διεθνείς στο ΟΑΚΑ από το ΕΣΚΑΝ.
Η αναχώρηση της εθνικής για τη Βραζιλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 13:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των 4 ορειβατών στα Βαρδούσια και το διπλό πένθος
- Τσέλσι – Άστον Βίλα 1-2: Ανατροπή με Γουότκινς και -3 από την κορυφή!
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
- Η Κρήτη «αποχαιρετά» που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη – Συγκινητικά μηνύματα στα social media
- Νοσταλγία στο κόκκινο – Σουβενίρ από τα «ερείπια» των πρώην κομμουνιστικών κρατών
- La Liga: Η ΚΕΔ Ισπανίας παραδέχθηκε αδικίες ομάδων από τη διαιτησία
