Χωρίς Ρόμενταλ η Δανία κόντρα στη Γερμανία
Χωρίς τον Ντένις Ρόμενταλ θα παραταχθεί η Δανία στον κρίσιμο αγώνα με την Γερμανία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Γ' όμιλο του EURO 2012. Ο έμπειρος επιθετικός, που έχει αγωνισθεί και στον Ολυμπιακό, τραυματίσθηκε στο γαστροκνήμιο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Πορτογαλία.
Χωρίς τον Ντένις Ρόμενταλ θα παραταχθεί η Δανία στον κρίσιμο αγώνα με την Γερμανία, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Γ’ όμιλο του EURO 2012. Ο έμπειρος επιθετικός, που έχει αγωνισθεί και στον Ολυμπιακό, τραυματίσθηκε στο γαστροκνήμιο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Πορτογαλία, όπου οι «Βίκινγκς» ηττήθηκαν με 3-2.
«Οπως φαίνεται τώρα, ο Ντένις δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί. Μυϊκοί τραυματισμοί, όπως αυτός που υπέστη, απαιτούν χρόνο για την αποθεραπεία», δήλωσε σχετικά ο Δανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Μόρτεν Ολσεν.
Κατά πάσα πιθανότητα, την θέση του Ρόμενταλ θα πάρει ο Τόμπιας Μίκελσεν, για τον οποίο ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφορικά με την προσφορά και το πάθος που δείχνει, όποτε καλείται να αγωνισθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Η προειδοποίηση της Μόσχας στις διπλωματικές αποστολές στο Κίεβο – Γιατί τώρα, τι μπορεί να συμβεί
- Κέιτ Μίντλετον: Γιατί επιλέγει την Ιταλία ως τον πρώτο της προορισμό μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο;
- Η επόμενη βόμβα της παγκόσμιας οικονομίας – Τι σχεδιάζει το FSB
- Ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε το Ιράν «με προσωπικό μήνυμα» για το Σχέδιο Ελευθερία – Η Τεχεράνη «δεν συμμορφώθηκε»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Η εκδίκηση της «τίμιας» ταβέρνας: Γιατί επιστρέφουμε στο χάρτινο τραπεζομάντιλο




