Φαινόμενα ρατσιστικής βίας μέσα σε συρμούς του ΗΣΑΠ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Στην καταγγελία ότι ομάδα 20 ακροδεξιών, που επιβιβάστηκε σε συρμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου το περασμένο Σάββατο, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, περνούσε από βαγόνι σε βαγόνι, φωνάζοντας συνθήματα και βρισικές και χτυπούσε τους μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στους συρμούς, προχώρησαν εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι πρόκειται για δεύτερη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο μέσα σε συρμούς του ΗΣΑΠ.
Στην καταγγελία ότι ομάδα 20 ακροδεξιών, που επιβιβάστηκε σε συρμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου το περασμένο Σάββατο, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, περνούσε από βαγόνι σε βαγόνι, φωνάζοντας συνθήματα και βρισικές και χτυπούσε τους μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στους συρμούς, προχώρησαν εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν επισημαίνουν ότι πρόκειται για δεύτερη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο μέσα σε συρμούς του ΗΣΑΠ.
Όπως επισημαίνουν, οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ «καταδικάζουν την εγκληματική και φονική ενέργεια όλων αυτών που κινήθηκαν χωρίς λόγο σε βάρος της ζωής των μεταναστών. Για τα Συνδικάτα των ΗΣΑΠ αποτελεί θεμελιώδη αρχή η υπεράσπιση των εργαζομένων χωρίς διακρίσεις. Είμαστε απέναντι σε κάθε φαινόμενο βίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο
- Επίθεση ουκρανικού drone στo περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με δύο νεκρούς
- Η Χεζμπολάχ έχει βάλει στο στόχαστρο Ισραηλινούς αξιωματικούς με χρήση drone
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
