Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Φερνάντεζ ο Πανιώνιος
Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος, έγινε γνωστό ότι παύει πλέον να ισχύει η πρόταση για τον Ντάριο Φερνάντεζ. Στο κείμενο η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ φανερώνει την ενόχληση της για τους χειρισμούς του Αργεντινού.
Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος, έγινε γνωστό ότι παύει πλέον να ισχύει η πρόταση για τον Ντάριο Φερνάντεζ. Στο κείμενο η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ φανερώνει την ενόχληση της για τους χειρισμούς του Αργεντινού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος
«Μετά τη λήξη της τρίτης εβδομαδιαίας παράτασης που ο ίδιος είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόσυρση της πρότασης που είχε καταθέσει στον Ντάριο Φερνάντεζ για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους.
Μία πρόταση που την δεδομένη χρονικά στιγμή αποτελούσε και υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας μας. Ομως η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεώρησε υποχρέωσή της να δώσει την δυνατότητα στον Ντάριο Φερνάντεζ να επιστρέψει στην «ομάδα της καρδιάς του».
Ο ίδιος όμως φαίνεται πως εκλαμβάνει αυτή την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ως ευκαιρία για να διαπραγματευτεί καλύτερο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, σε άλλη… ήπειρο.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στον αγωνιστικό σχεδιασμό της, χωρίς να περιμένει τον Ντάριο Φερνάντεζ, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πως έγινε το ατύχημα
- Ο Ντίλιαν δίνει την κυβέρνηση για το σκάνδαλο υποκλοπών: Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Μην το παίξετε ότι είστε ήρωες»
- Αταμάν: «Ο Λεσόρ μας έδωσε ισορροπία»
- Γιορτή σήμερα 13 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

