
Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου
Συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, στην οδό Ακαδημίας 28, πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Οι καταληψίες μπήκαν στο γραφείο και ανήρτησαν πανό με συνθήματα, ενώ δεν ζητήθηκε παρέμβαση της Αστυνομίας. Λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι αποχώρησαν.
Σύμφωνα με προκήρυξη που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα, η κατάληψη έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στην κατηγορούμενη για συμμετοχή στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς Στέλλα Αντωνίου «που παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξακολουθεί να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου

