«Ο γιατρός μού είπε να κρύψω τα φάρμακα» λέει ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον
Με την κατάθεση του σωματοφύλακα του Μάικλ Τζάκσον συνεχίστηκε η δίκη του γιατρού του γνωστού τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ. Ο Αλμπέρτο Άλβαρεζ κατέθεσε ότι ο γιατρός του είπε να κρύψει τα μπουκαλάκια με τα φάρμακα πριν τηλεφωνήσει για βοήθεια την ημέρα του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον.
Με την κατάθεση του σωματοφύλακα του Μάικλ Τζάκσον συνεχίστηκε η δίκη του γιατρού του γνωστού τραγουδιστή, Κόνραντ Μάρεϊ.
Ο Αλμπέρτο Άλβαρεζ κατέθεσε ότι ο γιατρός του είπε να κρύψει τα μπουκαλάκια με τα φάρμακα πριν τηλεφωνήσει για βοήθεια την ημέρα του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον.
Ο σωματοφύλακας του τραγουδιστή ήταν ο πρώτος που μπήκε στο δωμάτιο, όταν ο γιατρός κάλεσε σε βοήθεια.
«Ενώ στεκόμουν στην άκρη του κρεβατιού, εκείνος έπιασε μια χούφτα μπουκαλάκια και είπε: “Ορίστε. Βάλτα σε μια τσάντα”» είπε.
Τόνισε ότι δεν αμφισβήτησε τις οδηγίες του γιατρού γιατί από την προσωπική του εμπειρία, πίστευε ότι ο Κ.Μάρεϊ είχε τις καλύτερες προθέσεις για τον Μάικλ Τζάκσον.
Το δικαστήριο άκουσε και το τηλεφώνημα του σωματοφύλακα του Μάικλ Τζάκσον στις πρώτες βοήθειες.
Ο σεφ του Μάικλ Τζάκσον επιβεβαίωσε την ανήσυχη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο γιατρός.
«Ήταν πολύ νευρικός και σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε: “Φέρτε βοήθεια, φέρτε την ασφάλεια, φέρτε τον Πρινς (τον γιο του Τζάκσον)» είπε ο Κάι Τσέις.
Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Οι εισαγγελείς τον κατηγορούν ότι έδρασε «απρόσεκτα» και έδωσε στον Μάικλ Τζάκσον μια θανατηφόρα δόση ηρεμιστικού που προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή, τον Ιούνιο του 2009.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κίναν Έβανς για το πως εξελίσσεται η αποθεραπεία του
- Η Κομισιόν παραδέχεται υποκλοπή δεδομένων στην κυβερνοεπίθεση της περασμένης εβδομάδας
- Φάμελλος: Να φύγει σύντομα η κυβέρνηση της διαφθοράς, για να έχουν οι πολίτες την Υγεία τους
- ΠΑΣΟΚ στον Μαρινάκη: Κάθεστε στα ίδια υπουργικά έδρανα με την ακροδεξιά και στα δύσκολα σας ξελασπώνει ο Βελόπουλος
- ΔΕΔΔΗΕ: Πότε ξεκινά το «νυχτερινό» ωράριο στο ηλεκτρικό ρεύμα – Οι ώρες με μειωμένες τιμές
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu
- Τραγωδία στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442