
Τουρίστας στην πόλη μου: η θάλασσα
Είναι ευλογία να μένεις σε μέρος που βρίσκεται κοντά σε νερό... λίμνη, θάλασσα, ποτάμι... Η Αττική είναι ένα κομμάτι γης, βουτηγμένο μέσα στη θάλασσα. Και ας μην το αντιλαμβανόμαστε καθημερινώς... Και για τις περισσότερες συνοικίες η πρόσβαση στα παραθαλάσσια μέρη είναι σχετική εύκολη.
Είναι ευλογία να μένεις σε μέρος που βρίσκεται κοντά σε νερό… λίμνη, θάλασσα, ποτάμι… Η Αττική είναι ένα κομμάτι γης, βουτηγμένο μέσα στη θάλασσα. Και ας μην το αντιλαμβανόμαστε καθημερινώς… Και για τις περισσότερες συνοικίες η πρόσβαση στα παραθαλάσσια μέρη είναι σχετική εύκολη.
Με ένα βιβλίο, με ένα mp3 player, με ένα netbook, με όποια συσκευή έχει πρώτο γράμμα το i- (…), με παρέα – αναλόγως τα γούστα και τις ψυχικές ανάγκες – μπορούμε να πάμε στη θάλασσα, να χαλαρώσουμε, να γαληνέψουμε, να πάρουμε αποφάσεις, να γεμίσουμε τα πνευμόνια μας καθαρό αέρα.
Ας γίνουμε τουρίστες στην πόλη μας… Θα αρχίσουμε να την αγαπάμε περισσότερο…
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες ή ΕΔΩ.
Πυξίδα © Πέννυ Μπροτζάκη e-mail:pyksida.gr@gmail.com
Copyright © Πέννυ Μπροτζάκη
- Δεν είναι μόνο η ανεργία: Τα μόνιμα σημάδια της απόλυσης λόγω AI
- Επιτάφιος: Τι συμβολίζουν τα λουλούδια του και γιατί πρέπει να τα παίρνουμε στο σπίτι μας;
- Ο Φλικ για το αν η Μπαρτσελονα αδικήθηκε με την Ατλέτικο κι αν ευνοείται στην La Liga
- Ο Τζίμι Κίμελ σχολιάζει τις δηλώσεις της Μελάνια περί Έπσταϊν
- Washington Post: Οι ΗΠΑ θα ζητήσουν από το Ιράν να απελευθερώσει τους κρατούμενους Αμερικανούς
- Το Ισραήλ απέβαλε την Ισπανία από το κέντρο παρακολούθησης της εκεχειρίας στη Γάζα






