
Σκληρό καρύδι η Φινλανδία, ηττήθηκε 84-79 από την Κροατία
Με την ψυχή στο... στόμα, η Κροατία νίκησε 84-79 την Φιλανδία, την ομάδα που είναι η επόμενη αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στο ματς της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου (18:00). Κορυφαίος των νικητών ο Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους.
Με την ψυχή στο… στόμα, η Κροατία νίκησε 84-79 την Φιλανδία, την ομάδα που είναι η επόμενη αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στο ματς της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου (18:00). Κορυφαίος των νικητών ο Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους.
Οι Κροάτες μπορεί να πανηγύρισαν τη νίκη με το σφύριγμα της λήξης, αλλά η απόδοση τους απέναντι σε μία ομάδα που πήρε στο… παραπέντε το εισιτήριο για το Ευρωμπάσκετ (μέσω επιπρόσθετου προκριματικού γύρου) μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Φινλανδοί κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Γιόσιπ Βράνκοβιτς και ουσιαστικά ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο. Συγκεκριμένα, οι Κροάτες με τον κορυφαίο απόψε Μπογκντάνοβιτς να ευστοχεί στο 6ο τρίποντο του προηγήθηκαν στο 38′ με 76-72. Ο Σαλίν απάντησε από τα 6.75 (76-75), ο Μάρκοτα έδωσε… ζωή και πάλι στην Κροατία (79-75) και η νίκη για την ομάδα του Βράνκοβιτς ήρθε από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.
Τα δεκάλεπτα: 25-26, 41-43, 60-56, 84-79
ΚΡΟΑΤΙΑ (Γιόσιπ Βράνκοβιτς): Τόμιτς 14, Άντιτς 6, Πόποβιτς 12 (1), Μπογκντάνοβιτς 27 (6), Στίπτσεβιτς 3, Τόμας 2, Ντράπερ 2, Σίμον 4 (1), Μάρκοτα 11 (1), Ζόριτς 5 (6ριμπ), Μπάρατς.
Φινλανδία (Χένρικ Nτέτμαν): Κοϊβίστο 6 (2), Νίκιλα 2, Μουουρίνεν 7 (1), Χαφ 11 (2), Λι 7, Σάλιν 13 (3), Κότι 6, Κόπονεν 14 (2), Μότολα 3, Ράνικο 10 (1).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο


