Εκλεισε Φορτούνη ο Ολυμπιακός
Οι λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Oπως προκύπτει και από την Τρίπολη, αλλά και από το περιβάλλον των Ερυθρολεύκων, η μεταγραφή του 19χρονου άσου έχει «κλειδώσει».
Οι λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Oπως προκύπτει και από την Τρίπολη, αλλά και από το περιβάλλον των Ερυθρολεύκων, η μεταγραφή του 19χρονου άσου έχει «κλειδώσει».
Και θα «ξεκλειδώσει» άμεσα, τώρα πια που ο Αστέρας Τρίπολης οριστικά ξεμπέρδεψε με το θέμα της παραμονής του στη Super League. Μια ιστορία που είχε βάλει τους Αρκάδες εδώ και μεγάλο διάστημα σε μια διαδικασία να μην μπορούν λογικά να ασχοληθούν με οτιδήποτε άλλο.
Ο Φορτούνης, ο οποίος πέρασε από τις ακαδημίες της ομάδας, επιστρέφει. Αυτή τη φορά ως… πουλέν του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ως ένα σπουδαίο ταλέντο που ο ίδιος ο Βάσκος έχει ξεχωρίσει από την ελληνική αγορά. Στο πρόσωπο του 19χρονου μεσοεπιθετικού ο Βαλβέρδε υποστηρίζει ότι μπορεί να δει τον επόμενο Νταβίδ Φουστέρ των Πειραιωτών. Αρκεί βέβαια και ο ίδιος ο Φορτούνης να θελήσει να αρπάξει την ευκαιρία.
Να δουλέψει, να έχει υπομονή, να «κερδίσει» από τη συνεργασία με έναν από τους καλύτερους προπονητές που ήρθαν ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι πληροφορίες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Οτι δηλαδή μόνο τυπικό είναι πια το θέμα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Μπορεί να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Ο νεαρός διεθνής βρίσκεται στις Σέρρες με την εθνική ομάδα των Ελπίδων. Και εκεί έχει συμπαίκτες τόσο τον Δημήτρη Ανάκογλου (που επίσης ακούγεται έντονα ότι θα πάρει σειρά και θα πιάσει Λιμάνι) όσο και αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης) με τους οποίους είχε συνυπάρξει στην «ερυθρόλευκη» ακαδημία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ