
Επέστρεψε σπίτι της η Σερίνα Γουίλιαμς
Στο σπίτι της, μεταφέρθηκε η Σερίνα Γουίλιαμς μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Cedars - Sinai Medical Center» του Λος Αντζελες, όπου εισήχθη εσπευσμένα με πνευμονική εμβολή.
Γιαννουδάκη Αργυρώ
Στο σπίτι της, μεταφέρθηκε η Σερίνα Γουίλιαμς μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο «Cedars – Sinai Medical Center» του Λος Αντζελες, όπου εισήχθη εσπευσμένα με πνευμονική εμβολή.
Η 29χρονη τενίστρια, η οποία βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση με ανακοίνωση της επεσήμανε: «Ηταν εξαιρετικά δύσκολα, τρομακτικά και απογοητευτικά. Είμαι καλύτερα, είμαι στο σπίτι τώρα και μαζί με τους γιατρούς μου προσπαθούμε να κρατήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο».
Ο θρόμβος διαγνώστηκε από τους γιατρούς αφότου η κάτοχος 13 γκραν σλαμ ταξίδεψε αεροπορικώς στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπεία για το πόδι της, στο οποίο είχε υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις πριν από οκτώ μήνες , όταν είχε κοπεί από γυαλιά.
Επειτα από αυτήν την εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, αναβάλλεται εκ νέου η επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα επ’ αόριστο. «Ξέρω ότι θα γίνω καλά, αλλά προσεύχομαι και ελπίζω όλα αυτά σύντομα θα γίνουν παρελθόν. Παρόλο που δεν μπορώ να δώσω οποιαδήποτε υπόσχεση αυτή τη στιγμή για το πότε θα επιστρέψω, ελπίζω ότι θα τα καταφέρω στις αρχές του καλοκαιριού. Βασικότερο όλων είναι να επιστρέψω ασφαλής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αποξένωση και η σύνδεση – Μια ματιά στη σύντομη αλλά σημαντική ζωή του Ίαν Κέρτις των Joy Division
- Το 25% των γυναικών της Γενιάς Ζ θεωρούν ότι δεν μπορούν να έχουν και σχέση και καριέρα
- «Μπορείς να κερδίσεις τον Τραμπ σε έναν καβγά;» – Τι απαντούν οι Αμερικάνοι
- Από τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα έως τον Λίβανο και τα Υψίπεδα του Γκολάν – Το Ισραήλ και το «μοτίβο» κατοχής
- Ποιοτικός χρόνος με τον σκύλο: Πώς 45 λεπτά μπορούν να αποτρέψουν προβλήματα συμπεριφοράς
- «Εκμυστηρεύσεις της Έλλης Αλεξίου»: Μια παράσταση για τη ζωή της πεζογράφου στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης


