Βροχή οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων
Περισσότερες από 60.000 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, εκ των οποίων το 70% αφορά «αντικοινωνική στάθμευση» (ράμπες αναπήρων, πεζοδρόμια, διπλοπαρκάρισμα) έχει κόψει μέσα σε ένα μήνα η δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τ.Αβραντίδης δήλωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και παράλληλα ανακοίνωσε πως ξεκινά πρόγραμμα απομάκρυνσης 5.000 εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων.
Περισσότερες από 60.000 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, εκ των οποίων το 70% αφορά «αντικοινωνική στάθμευση» (ράμπες αναπήρων, πεζοδρόμια, διπλοπαρκάρισμα) έχει κόψει μέσα σε ένα μήνα η δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τ.Αβραντίδης δήλωσε την Δευτέρα, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό.
Παράλληλα, ο κ. Αβραντίδης ανακοίνωσε πως ξεκινά πρόγραμμα απομάκρυνσης 5.000 εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίγινα: Χωρίς πόσιμο νερό εδώ και έναν μήνα – Τι λένε στο in γιατροί, κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού
- Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που παρίσταναν τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»

