Δεν τρομοκρατούνται οι διαιτητές, λέει ο Σιδηρόπουλος
Για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, μίλησε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο έλληνας διαιτητής τόνισε πως σκέφτηκε να τα παρατήσει, ενώ υπογράμμισε ότι οι διαιτητές δεν τρομοκρατούνται, γιατί είναι μία ομάδα ενωμένη.
Για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο έλληνας διαιτητής τόνισε πως σκέφτηκε να τα παρατήσει, ενώ υπογράμμισε ότι οι διαιτητές δεν τρομοκρατούνται, γιατί είναι μία ομάδα ενωμένη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιφηρόπουλου:
Για τις επιθέσεις σε βάρος διαιτητών: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι μεμονωμένα περιστατικά και όχι οργανωμένα. Αν είναι οργανωμένα τότε μιλάμε για καθαρή τρομοκρατία. Δεν πιστεύω ότι τρομοκρατούνται οι διαιτητές γιατί είναι μια ομάδα ενωμένη».
Για το ιστορικό της επίθεσης: «Δεν είχα κάποια απειλητικά μηνύματα πριν. Ο χώρος που δέχθηκα την επίθεση είναι ανοικτός. Είχαμε εντοπίσει κάποιες περίεργες κινήσεις, αλλά δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Για την επίθεση γίνεται προανάκριση. Το τμήμα που έχει αναλάβει την υπόθεση, δουλεύει μεθοδικά και πιστεύω ότι θα έχουμε αποτέλεσμα. Οι αφορμές μπορεί να είναι πάρα πολλές, το θέμα όμως είναι πως θα τα αντιμετωπίσουμε εμείς. Δεν πιστεύω ότι οδηγεί κάπου το να ξυλοκοπούνται οι διαιτητές».
Για τις πρώτες του σκέψεις: «Μετά από κάτι τέτοιο σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, αλλά όταν ηρεμεί η κατάσταση το ξανασκέφτεσαι και κάνεις θυσίες. Ισως είναι κάτι που πρέπει εντός εισαγωγικών να το περάσουμε. Σίγουρα όμως σκέφτεσαι αν αξίζει να περνάς κάτι τέτοιο. Επρεπε να έχει προβληματίσει την πολιτεία το γεγονός ότι διαιτητές ζήτησαν άδεια οπλοφορίας. Θα φτάσουμε στο σημείο να ζητούν άδεια και οι ποδοσφαιριστές».
Για το αν η ΕΠΟ βρίσκεται στο πλευρό του: «Εχω την απόλυτη στήριξη όλων των ιθυνόντων από την πρώτη στιγμή. Το καταλαβαίνω και ενεργά, από χθες μέχρι και σήμερα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Οι άνθρωποι είναι στο σωστό δρόμο. Είμαι σίγουρος ότι κάνουν σωστά βήματα. Είναι δεδομένο ότι γίνονται ενέργειες για να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα».
Για το αν θα προχωρήσουν οι διαιτητές σε απεργία: «Η αποχή και η απεργία δεν είναι λύση. Το πρόβλημα είναι συλλογικό, αφορά το γενικότερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να εργαστούμε συνολικά οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια οι παράγοντες για να εκτοξεύσουμε το ποδόσφαιρο εκεί που θέλουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
- Το Ισραήλ παραμένει για τρίτη χρονιά η χώρα που δολοφόνησε περισσότερους δημοσιογράφους
- Omoda & Jaecoo: Βελούδινη επανάσταση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442